Urządzenia i Akcesoria
Cremiger Feta-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portion
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Chili, frisch entkernt, in Ringen½
-
Feta in Stücken (4 cm)400 g
-
Paprika, süß1 TL
-
griechisches Jogurt100 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln50 Gramm
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
464 mg
Białko
8 g
Kalorie
838 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cremiger Feta-Dip
5 min
Aïoli
5 min
Chili con carne
45 min
Eier-Curry-Salat
1 godz. 30 min
Cremiger Feta Dip
5 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Mediterraner Tomatenaufstrich
15 min
Pesto mit Basilikum (NEU)
5 min
Tomatenbutter
5 min
Veganer Paprika-Cashew-Dip
30 min
Frische Tomatensuppe
30 min
Zitronencrème
5 min