Urządzenia i Akcesoria
Cremiger Feta-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portion
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Chili, frisch entkernt, in Ringen½
-
Feta in Stücken (4 cm)400 g
-
Paprika, süß1 TL
-
griechisches Jogurt100 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln50 Gramm
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
464 mg
Białko
8 g
Kalorie
838 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rübeli Spiralensalat mit Apfel, Feta & Nüssen
20 min
Aïoli
5 min
Veganer Paprika-Cashew-Dip
30 min
Cremiger Feta Dip
5 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Tomaten-Dip
5 min
Orientalische Grillbutter
8 godz. 15 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 min
Zaziki
10 min
Knoblauchbutter
5 min
Kräuter-Schmand-Dip
10 min
Tomatenbutter
5 min