Urządzenia i Akcesoria
Pere gătite lent, în sirop de vin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porții
Składniki
-
vin roșu750 g
-
100 g apăvin de Porto100 g
-
apă250 g
-
zahăr350 g
-
bețe de scorțișoară2
-
anason stelat2
-
coajă de portocale 2 bucăți (1 cm x 3-4 cm)
-
pere (aprox. 180 g fiecare), descojite4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
17.6 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
125.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Castraveți picanți murați
Brak ocen
Iaurt natural (Fermentat)
12 godz. 10 min
Tartă din hrișcă cu praz (fără gluten)
1 godz. 40 min
Toast cu avocado
Brak ocen
Mille-feuille cu vanilie, caramel și nuci pecan
Brak ocen
Pere cu sirop de portocale
Brak ocen
Croquembouche cu cremă de portocale și ciocolată amăruie
Brak ocen
Tort Geoda
Brak ocen
Chifle cu pesto roșu, la aburi
Brak ocen
Salată de pere, brânză albastră și alune de pădure
Brak ocen
Smalec (rillettes de porc)
Brak ocen
Papanași fierți, cu sos de fructe de pădure
1 godz.