Urządzenia i Akcesoria
韭黄猪肉肠粉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
油 防粘用适量
-
猪里脊肉 切薄片50 克
-
韭黄 切段50 克
-
大米 制作米浆用40 克
-
木薯淀粉10 克
-
水 淘洗干净沥干120 克
-
水 蒸煮用500 克
-
油 涂抹用适量
-
豉油皇酱汁少许
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
91.8 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
564.3 kJ /
134.9 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养儿童餐 2-5岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
莓馅土豆饺子配香草酱
Keine Bewertungen
午餐(仔姜牛肉、蒜泥米苋、冬瓜海带蛤蜊汤、燕麦芡实饭)
Keine Bewertungen
时蔬炒低温慢煮牛里脊
Keine Bewertungen
宝宝虾片(10-12月龄)
Keine Bewertungen
早餐(生滚牛肉粥、树莓芋泥蛋奶布丁和广东菜心)
50 Min
匈牙利蘑菇浓汤
Keine Bewertungen
多重巧克力麦芬
Keine Bewertungen
无麸质黄油面包
Keine Bewertungen
蜂蜜青柠片(TM6)
Keine Bewertungen
红莓果酱油醋汁
5 Min
关西煮鱼
35 Min
芝士培根奶油馅
40 Min