韭黄猪肉肠粉

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 防粘用
    适量
  • 猪里脊肉 切薄片
    50 克
  • 韭黄 切段
    50 克
  • 大米 制作米浆用
    40 克
  • 木薯淀粉
    10 克
  • 淘洗干净沥干
    120 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 涂抹用
    适量
  • 豉油皇酱汁
    少许

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 91.8 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 564.3 kJ / 134.9 kcal
Tłuszcz 2.1 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 22.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...