Urządzenia i Akcesoria
墨鱼猪肉藕夹
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 22 min
2 人份
Składniki
-
莲藕120 克
-
淀粉 撒粉用适量
-
胡萝卜 切块20 克
-
墨鱼 取肉切块30 克
-
猪肉肉糜 选用偏瘦的50 克
-
水30 克
-
玉米粒20 克
-
盐1 小撮
-
油 煎制用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
176.5 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
563.6 kJ /
134.7 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养儿童餐 2-5岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny