墨鱼猪肉藕夹

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 22 min
2 人份

Składniki

  • 莲藕
    120 克
  • 淀粉 撒粉用
    适量
  • 胡萝卜 切块
    20 克
  • 墨鱼 取肉切块
    30 克
  • 猪肉肉糜 选用偏瘦的
    50 克
  • 30 克
  • 玉米粒
    20 克
  • 1 小撮
  • 煎制用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 176.5 mg
Białko 8.7 g
Kalorie 563.6 kJ / 134.7 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...