丝瓜酿肉

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 丝瓜 去皮,约150克
    1 根
  • 猪肉肉糜 选瘦肉型
    50 克
  • 虾仁
    50 克
  • 新鲜荸荠 切块
    15 克
  • 新鲜香菇 切块
    15 克
  • 20 克
  • 1 小撮
  • 枸杞 装饰用
    8 颗
  • 蒸煮用
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 249.1 mg
Białko 9.2 g
Kalorie 489.8 kJ / 117.1 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...