Urządzenia i Akcesoria
丝瓜酿肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
丝瓜 去皮,约150克1 根
-
猪肉肉糜 选瘦肉型50 克
-
虾仁50 克
-
新鲜荸荠 切块15 克
-
新鲜香菇 切块15 克
-
水20 克
-
盐1 小撮
-
枸杞 装饰用8 颗
-
水 蒸煮用400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
249.1 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
489.8 kJ /
117.1 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养儿童餐 2-5岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny