Urządzenia i Akcesoria
薄百叶彩椒牛肉卷
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
油5 克
-
甜椒 切条50 克
-
杏鲍菇 切条50 克
-
牛里脊 切条100 克
-
生抽 推荐薄盐生抽,见要诀5 克
-
白砂糖1 小撮
-
水30 克
-
百叶 选用薄百叶40 克
-
水 蒸煮用400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
137.7 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
529.7 kJ /
126.6 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养儿童餐 2-5岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny