薄百叶彩椒牛肉卷

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 5 克
  • 甜椒 切条
    50 克
  • 杏鲍菇 切条
    50 克
  • 牛里脊 切条
    100 克
  • 生抽 推荐薄盐生抽,见要诀
    5 克
  • 白砂糖
    1 小撮
  • 30 克
  • 百叶 选用薄百叶
    40 克
  • 蒸煮用
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 137.7 mg
Białko 13.3 g
Kalorie 529.7 kJ / 126.6 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...