Urządzenia i Akcesoria
肉酱杏鲍菇丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
新鲜杏鲍菇 细长型500 克
-
洋葱30 克
-
蒜瓣2 个
-
食油10 克
-
猪肉碎100 克
-
酱青10 克
-
蚝油1 茶匙
-
绍兴花雕酒1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
水200 克
-
黑酱油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
69 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
345.2 kJ /
82.5 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋团团转
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy