肉酱杏鲍菇丝

肉酱杏鲍菇丝

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 新鲜杏鲍菇 细长型
    500 克
  • 洋葱
    30 克
  • 蒜瓣
    2 个
  • 食油
    10 克
  • 猪肉碎
    100 克
  • 酱青
    10 克
  • 蚝油
    1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 200 克
  • 黑酱油
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 69 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 345.2 kJ / 82.5 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...