Urządzenia i Akcesoria
螺旋红薯松饼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 片(蛋糕)
Składniki
-
红薯 去皮,切成适合进料管的块500 克
-
食油 煎炸用
-
希腊酸奶80 克
-
新鲜草莓 一切四块60 克
-
新鲜蓝莓60 克
-
蜂蜜6 茶匙
-
白巧克力 切碎
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片(蛋糕)
Sód
45.8 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
299.9 kJ /
71.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋团团转
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
血橙配金巴利布丁
Brak ocen
橙汁糖浆梨
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen