Urządzenia i Akcesoria
牛肉丝炒银牙
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 13 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
牛肉丝 均匀地铺入主锅底120 克
-
绿豆芽 选用银芽400 克
-
盐 约1/2茶匙2 - 3 克
-
生抽10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
362.2 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
429.1 kJ /
102.6 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常小炒
5 Przepisów
Chiny
Chiny