牛肉丝炒银牙

3.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 13 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 牛肉丝 均匀地铺入主锅底
    120 克
  • 绿豆芽 选用银芽
    400 克
  • 约1/2茶匙
    2 - 3 克
  • 生抽
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 362.2 mg
Białko 9.7 g
Kalorie 429.1 kJ / 102.6 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...