Urządzenia i Akcesoria
Burgonyasaláta csicseriborsóval és spenóttal
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 adag
Składniki
-
fokhagyma gerezd1
-
burgonya (pl. Drillinge), megmosva, negyedelve350 g
-
napraforgó olaj1 ek
-
só¾ tk
-
bors, őrölt¾ tk
-
szezámmag2 ek
-
petrezselyem, friss csak a levelek3 szár
-
olívaolaj2 ek
-
szezám olaj, pirított1 ek
-
balzsamecet világos2 ek
-
méz½ tk
-
mustár½ tk
-
csicseriborsó konzerv, lecsepegtetve120 g
-
bébispenót, friss100 g
-
újhagyma 5 mm-es karikákra vágva2
-
koktélparadicsom félbevágva100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 adag
Białko
13 g
Kalorie
2047 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
9.3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gombás bolognaise
45 min
Karalábépüré paradicsomos morzsával
Brak ocen
Szejtán rolád áfonyás töltelékkel és vegán gomba mártással
Brak ocen
Vegán lecsó rókagombával
40 min
Paradicsomos paprika leves tortellinivel
Brak ocen
Sárgarépa krokettek
Brak ocen
Nápolyi burgonyás torta
1 godz. 30 min
Vegán burger dióval és fekete babbal
Brak ocen
Karfiolos-articsókás-sajtos rakottas
1 godz. 10 min
Paradicsomos-fetás tészta
Brak ocen
Paradicsomleves és grillezett sajtos szendvicsek
40 min
Édesburgonya frittata korianderes chili szósszal
1 godz. 35 min