Urządzenia i Akcesoria
午餐(杏鲍菇牛柳、蒜泥茼蒿、虫草花炖鸡、糙米红豆饭)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1 人份
Składniki
-
红豆25 克
-
糙米 洗净沥干25 克
-
大米 洗净沥干40 克
-
水 蒸饭用120 克
-
蒜头2 瓣
-
蒸鱼豉油10 克
-
水 蒸煮用600 克
-
姜 切片5 克
-
虫草花 新鲜的10 克
-
鸡 鸡肉20 克
-
盐 约1小撮2 克
-
水 蒸汤用160 克
-
茼蒿 切段180 克
-
油5 克
-
水10 克
-
牛里脊 切约1厘米丁50 克
-
杏鲍菇 切约1厘米丁50 克
-
莴笋 切约1厘米丁60 克
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1641.9 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
2395.1 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
13.1 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
80.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第一辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny