Urządzenia i Akcesoria
Hatay Kömbesi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
23 adet
Składniki
-
ceviz100 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş250 g
-
yoğurt95 g
-
ayçiçek yağı80 g
-
toz şeker186 g
-
şekerli vanilin1 paket
-
yenibahar1 tk
-
tarçın1 tk
-
mahlep1 tk
-
karanfil, toz¼ tk
-
toz zencefil¼ tk
-
un550 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
3.9 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1084.8 kJ /
259.3 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tahinli Zeytinyağlı Bisküvi
1 godz. 25 min
Taze İç Bakla Humusu
50 min
Portakallı İngiliz Pudingi (Buharda Pişmiş Yoğun Kek)
Brak ocen
Hint Usulü Çay
10 min
Lokma
4 godz. 35 min
Çörek Otlu Kurabiyeler
1 godz. 50 min
Ispanaklı Kek
50 min
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1 godz. 55 min
Susamlı Çubuk
1 godz. 20 min
Kaşarlı Pide
1 godz. 45 min
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55 min
Otlu Gözleme
1 godz. 50 min