Urządzenia i Akcesoria
爱尔兰奶油利口酒和巧克力布丁
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
7 人份
Składniki
-
黑巧克力 切小块200 克
-
白砂糖10 克
-
爱尔兰奶油味甜酒(百利甜酒) 百利甜酒30 克
-
马斯卡彭乳酪20 克
-
鸡蛋 (63-73克) 选择可生食的1 颗
-
盐1 小撮
-
可可粉 装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.4 g
Kalorie
878.5 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
圣诞甜品
12 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
血橙配金巴利布丁
Brak ocen
橙汁糖浆梨
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen