Urządzenia i Akcesoria
草莓棒棒糖
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
20 块(pc)
Składniki
-
白砂糖250 克
-
水1070 克
-
葡萄糖浆1 汤匙
-
冻干草莓6 - 8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Sód
2.3 mg
Białko
0 g
Kalorie
222.6 kJ /
53.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
专业
24 Przepisy
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 h 45 min
老北京奶酪
2 h 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
No ratings
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
No ratings
夸克奶酪丸子配莓果果酱
No ratings
血橙配金巴利布丁
No ratings
橙汁糖浆梨
No ratings
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
No ratings
蒸巧克力馅饼
No ratings
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
No ratings