慢煮红酒梨

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 人份

Składniki

  • 红葡萄酒
    750 克
  • 波特酒
    100 克
    100 克 水
  • 250 克
  • 白砂糖
    350 克
  • 肉桂棒
    2 支
  • 八角
    2 颗
  • 橙皮 每片约1x3-4厘米
    2 片
  • 每个约180克,去皮
    4 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 17.6 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 2725.7 kJ / 651.5 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 125.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie