焦糖山核桃拿破仑

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
6 人份

Składniki

香草甘纳许(提前一天制作)
  • 鱼胶片 每片约2克
    2 片
  • 冷水 浸泡用
    适量
  • 白巧克力 切小块
    85 克
  • 稀奶油,含脂肪量35%
    400 克
  • 香草豆荚 取籽,只放入香草籽
    1 支
焦糖酱
  • 白砂糖
    100 克
  • 黄油 切小块
    50 克
  • 稀奶油 室温
    25 克
山核桃
  • 山核桃仁
    300 克
  • 25 克
  • 细砂糖
    115 克
  • 1 小撮
  • 榛果油
    20 克
  • 酥皮
    1 张
  • 糖粉
    15 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 179.1 mg
Białko 10.9 g
Kalorie 4882.9 kJ / 1167 kcal
Tłuszcz 95.2 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 31.1 g
Węglowodany 76.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...