混合浆果蛋白饼

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 人份

Składniki

覆盆子果酱
  • 覆盆子 新鲜或冷冻
    200 克
  • 白砂糖
    100 克
  • 柠檬汁
    20 克
蛋白饼
  • 白砂糖
    330 克
  • 蛋清 约8颗鸡蛋的蛋清,室温
    250 克
  • 白醋
    1 茶匙
  • 玉米淀粉
    40 克
覆盆子奶油
  • 覆盆子 新鲜或冷冻,如冷冻则解冻并沥干
    20 克
  • 稀奶油
    600 克
组合
  • 综合新鲜莓果 用于装饰
    500 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 54.8 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 1543.4 kJ / 368.9 kcal
Tłuszcz 18.9 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Węglowodany 48.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie