Urządzenia i Akcesoria
香橙蛋糕
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份
Składniki
-
适量 黄油, ,用于润滑葵花籽油 防粘用适量
-
低筋面粉 防粘用适量
-
白砂糖250 克
-
橙 不去皮,一切四1 个
-
鸡蛋(每颗约53-63克)3 颗
-
100 克 黄油, ,切小块葵花籽油100 克
-
130 克 稀奶油原味酸奶130 克
-
低筋面粉250 克
-
泡打粉15 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
200.4 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1627 kJ /
388.9 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
58.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny