香橙蛋糕

4.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份

Składniki

  • 葵花籽油 防粘用
    适量
    适量 黄油, ,用于润滑
  • 低筋面粉 防粘用
    适量
  • 白砂糖
    250 克
  • 不去皮,一切四
    1 个
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    3 颗
  • 葵花籽油
    100 克
    100 克 黄油, ,切小块
  • 原味酸奶
    130 克
    130 克 稀奶油
  • 低筋面粉
    250 克
  • 泡打粉
    15 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 200.4 mg
Białko 5.6 g
Kalorie 1627 kJ / 388.9 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 58.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...