Pomalu vařené hrušky na červeném víně

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porce

Składniki

  • 750 gramů červeného vína
  • 100 gramů portského vína
    100 gramů vody
  • 250 gramů vody
  • 350 gramů cukru
  • 2 skořice, celé
  • 2 badyány
  • pomerančová kůra 2 kousky (1 cm x 3-4 cm)
  • 4 hrušky (každá cca 180 gramů), oloupané

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 17.6 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 2725.7 kJ / 651.5 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 125.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...