Urządzenia i Akcesoria
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porce
Składniki
-
750 gramů červeného vína
-
100 gramů vody100 gramů portského vína
-
250 gramů vody
-
350 gramů cukru
-
2 skořice, celé
-
2 badyány
-
pomerančová kůra 2 kousky (1 cm x 3-4 cm)
-
4 hrušky (každá cca 180 gramů), oloupané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
17.6 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
125.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
San Francisco (nealkoholický koktejl)
15 min
Jehněčí hřebínek s ratatouille, zelenými fazolkami a zapečenými bramborami
Brak ocen
Bazalkovo-hořčičný dip
20 min
Tandoori
5 min
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1 godz. 50 min
Lososové cupcaky s parmazánem
1 godz. 40 min
Mojito
5 min
Rýže s lososem a žampióny
45 min
Nealkoholické mojito z lesních plodů
5 min
Aïoli
5 min
Mojito
5 min
Tiramisu
5 godz. 20 min