Urządzenia i Akcesoria
Polish Doughnuts (Pączki)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
18 pieces
Składniki
-
sugar70 g
-
50 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast15 g
-
milk200 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
unsalted butter diced80 g
-
plain flour plus an extra portion for dusting the top500 g
-
fine sea salt1 pinch
-
rumbrandy2 Tbsp
-
sunflower oil for frying
-
jam your choice, for filling
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
17.8 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
742 kJ /
177.3 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Vegetable Soup with Semolina Dumplings, BBQ Pulled Chicken with Bao & Baked Buns
1 godz. 15 min
Cookie Monster Cheesecake Ice-Cream
8 godz. 25 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1 godz.
Endless Variations Bread
45 min
Orange Sponge Cake
1 godz.
Jollof Rice
1 godz. 20 min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Sufganiyot
2 godz. 30 min
Hot Dogs in a Blanket
1 godz. 40 min
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min