Urządzenia i Akcesoria
鸡爪烧虾煲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
姜 切块15 克
-
蒜头4 瓣
-
大葱 切段40 克
-
豆瓣酱 郫县豆瓣酱50 克
-
鸡爪 一切二350 克
-
新鲜的虾200 克
-
啤酒250 克
-
白砂糖10 克
-
生抽10 克
-
老抽10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1085.5 mg
Białko
26.6 g
Kalorie
1447.9 kJ /
346.1 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心家常煲
5 Przepisów
Chiny
Chiny