鸡爪烧虾煲

鸡爪烧虾煲

2.8 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 切块
    15 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 大葱 切段
    40 克
  • 豆瓣酱 郫县豆瓣酱
    50 克
  • 鸡爪 一切二
    350 克
  • 新鲜的虾
    200 克
  • 啤酒
    250 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1085.5 mg
Białko 26.6 g
Kalorie 1447.9 kJ / 346.1 kcal
Tłuszcz 19.1 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...