椰香腊肠芋头煲

椰香腊肠芋头煲

3.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 港式腊肠 切片
    100 克
  • 芋头 荔浦芋头切约3x3厘米块
    500 克
  • 约0.5茶匙
    3 克
  • 椰浆
    200 克
  • 200 克
  • 切葱花
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 504.9 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 1482.8 kJ / 354.4 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Węglowodany 35.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...