Urządzenia i Akcesoria
椰香腊肠芋头煲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
港式腊肠 切片100 克
-
芋头 荔浦芋头切约3x3厘米块500 克
-
盐 约0.5茶匙3 克
-
椰浆200 克
-
水200 克
-
葱 切葱花2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
504.9 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1482.8 kJ /
354.4 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
35.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心家常煲
5 Przepisów
Chiny
Chiny