桃子奶冻

桃子奶冻

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 鱼胶片
    3 片
  • 冷水 浸泡用
    适量
  • 稀奶油(含脂量30-40%)
    300 克
  • 牛奶
    200 克
  • 白砂糖
    60 克
  • 桃子 切约1厘米丁
    200 克
  • 细砂糖
    40 克
  • 黄油
    20 克
  • 鲜榨柠檬汁
    5 克
  • 开心果果仁碎
    2 汤匙
    2 汤匙 山核桃仁
  • 薄荷叶
    2 枝

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 56.7 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 1974 kJ / 471 kcal
Tłuszcz 35.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 21.1 g
Węglowodany 36.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...