果丹皮

果丹皮

5.0 1 rating
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz.
2 人份

Składniki

  • 新鲜山楂
    300 克
  • 白砂糖
    100 克
  • 250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 7 mg
Białko 0.6 g
Kalorie 1405.8 kJ / 336 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 87.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...