Urządzenia i Akcesoria
辣条
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
辣椒粉10 克
-
干辣椒碎10 克
-
孜然粉5 克
-
花椒粉5 克
-
十三香粉5 克
-
盐5 克
-
白芝麻5 克
-
菜籽油150 克
-
洋葱 切块100 克
-
香叶2 片
-
大葱 切段50 克
-
八角2 颗
-
花椒1 小撮
-
姜 切片10 克
-
牛筋面 剪成约15厘米段250 克
-
水 浸泡用适量
-
油 防粘用适量
-
水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1141.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
222.6 kJ /
53.2 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小时候的零食
5 Przepisów
Chiny
Chiny