西葫芦三文鱼卷

西葫芦三文鱼卷

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 片

Składniki

  • 西葫芦 切成能放入进料口的长度
    500 克
  • 新鲜莳萝
    5 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    4 颗
  • 奶油乳酪 软化
    200 克
  • 新鲜莳萝 切碎,装饰用
    适量
  • 烟熏三文鱼 切片
    200 克
  • 芝麻菜 用于装饰
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 240 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 533 kJ / 127 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...