Urządzenia i Akcesoria
西葫芦三文鱼卷
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 片
Składniki
-
西葫芦 切成能放入进料口的长度500 克
-
新鲜莳萝5 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)4 颗
-
奶油乳酪 软化200 克
-
新鲜莳萝 切碎,装饰用适量
-
烟熏三文鱼 切片200 克
-
芝麻菜 用于装饰适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
240 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
533 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
健康小食
5 Przepisów
Chiny
Chiny