香蕉肉桂巴布卡

香蕉肉桂巴布卡

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 人份

Składniki

面团
  • 牛奶
    120 克
  • 干酵母粉 约1茶匙
    3 克
  • 白砂糖
    25 克
  • 25 克
  • 熟香蕉,甜度较高 切片
    75 克
  • 高筋面粉
    260 克
  • 1 小撮
黑糖肉桂馅
  • 无盐黄油
    40 克
  • 黑糖
    100 克
  • 肉桂粉 约1茶匙
    1 - 2 克
  • 1 小撮
组合
  • 面粉 防粘用
    适量
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) 打散
    1 颗
  • 黄砂糖
    1 - 2 汤匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 112.3 mg
Białko 5.5 g
Kalorie 1162.9 kJ / 277.9 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 44.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...