焦糖流心贝贝

焦糖流心贝贝

5.0 1 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
10 个

Składniki

焦糖酱
  • 白砂糖
    250 克
  • 稀奶油 含脂量最低30%
    70 克
  • 30 克
  • 柠檬汁
    5 克
  • 无盐黄油 冷藏的一整块(约6厘米×4厘米×1厘米)
    30 克
  • 稀奶油
    130 - 180 克
贝贝蛋糕
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 无味的,如葵花籽油、玉米油等
    20 克
  • 牛奶
    35 克
  • 低筋面粉
    40 克
  • 白砂糖
    35 克
  • 玉米淀粉
    15 克
组合
  • 稀奶油
    200 克
  • 白砂糖
    15 克
  • 糖粉 装饰用
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 18.8 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 1354.1 kJ / 323.6 kcal
Tłuszcz 20.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Węglowodany 35.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...