Urządzenia i Akcesoria
Glutenfri kage med æbler og dadler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 skiver
Składniki
-
olivenolie til smøring1 spsk
-
240 g ris, hvideris, brune240 g
-
udstenede dadler100 g
-
æbler i kvarte140 g
-
olivenolie plus ekstra til smøring60 g
-
bagepulver1 ½ tsk
-
natron1 tsk
-
psyllium husk1 spsk
-
salt½ tsk
-
valnødder, uden skal80 g
-
æg4
-
vand100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 skive
Sód
202 mg
Białko
3 g
Kalorie
723 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Vaniljefigurer med chokolade
40 min
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 godz.
Tiramisukage
Brak ocen
Hyldeblomstkage med lime
Brak ocen
Tærte med makroner og bær
Brak ocen
Birkes-bærkage
Brak ocen
Blåbærsnegle
Brak ocen
Brombærtærte
Brak ocen
Små ribskager med crumble
Brak ocen