Urządzenia i Akcesoria
Citron og kapers aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
fed hvidløg1
-
citronskal (5 x 2 cm), ingen hvid marv3 stykke
-
kapers drænet12
-
æggeblomme2
-
dijonsennep2 tsk
-
citronsaft1 - 2 tsk
-
vindruekerneolie250 g
-
havsalt1 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
325 mg
Białko
5 g
Kalorie
9676 kJ /
2313 kcal
Tłuszcz
258 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dressinger
17 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Nøddesmør
Keine Bewertungen
Peanutbutter
Keine Bewertungen
Crunchy peanutbutter
Keine Bewertungen
Blomkålsris
10 Min
Mandelmælk
Keine Bewertungen
Tahin
Keine Bewertungen
Æggefri mayonnaise
Keine Bewertungen
Wakame gomasio
Keine Bewertungen
Basilikumolie
Keine Bewertungen
Grøntsagsbouillon
Keine Bewertungen
Cashewcreme
Keine Bewertungen
Soba nudler
Keine Bewertungen