Urządzenia i Akcesoria
无麸质椰枣苹果蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 片(蛋糕)
Składniki
-
橄榄油 涂抹防粘用适量
-
240 克 短粳米糙米240 克
-
去核椰枣100 克
-
苹果(任何品种) 一切四140 克
-
橄榄油60 克
-
泡打粉 约1.5茶匙5 克
-
小苏打 约1茶匙2 - 3 克
-
洋车前草 约1汤匙10 克
-
盐 约1茶匙3 克
-
核桃仁碎80 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)4 颗
-
水100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片(蛋糕)
Sód
201.8 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
723 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
无麸质点心
5 Przepisów
Chiny
Chiny