Urządzenia i Akcesoria
Πάστα τζίντζερ
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 βαζάκι
Składniki
-
τζίντζερ, φρέσκο ξεφλουδισμένο, σε κομμάτια (2 εκ.)200 γρ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
-
ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το βάζο (περίπου 30 γρ.)50 γρ.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 βαζάκι
Sód
2244 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
2114 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
50.8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Πάμε Ασία
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Χιουνκάρ μπεγιεντί
1 godz. 5 min
Κέικ με κολοκύθα και μήλο
3 godz.
Νταλ καρύδας
25 min
Ψητά αυγά σε λαχανικά κομμένα σπιράλ
Brak ocen
Φαλάφελ γεμιστά με αυγό και σάλτσα γιαουρτιού
50 min
Πάστα σκόρδου
Brak ocen
Negroni
10 min
Κρεμώδης κολοκυθόσουπα
35 min
Παραδοσιακό ρυζόγαλο
1 godz. 10 min
Κοτόπουλο tikka masala
1 godz. 10 min
Βίγκαν μανιταρόσουπα με πλευρώτους
40 min
Τραγανά φιλετάκια ψαριού με λεμονάτη μαγιονέζα
1 godz.