蒸椰糖糕

蒸椰糖糕

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
25 片

Składniki

  • 植物油 刷油用
  • 椰糖 切成小块
    150 克
  • 蔗糖
    50 克
  • 1400 克
  • 绿豆粉
    20 克
  • 粘米粉
    110 克
  • 木薯粉
    20 克
  • 碱性水
    1 茶匙
  • 椰浆
    250 克
  • 热水
    50 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 50 mg
Białko 1 g
Kalorie 315 kJ / 75 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...