炸苹果卷配香草奶油汁

炸苹果卷配香草奶油汁

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 人份

Składniki

  • 香草豆荚
    1 支
  • 牛奶
    500 克
  • 蛋黄
    2 颗
  • 玉米淀粉
    20 克
  • 2 小撮
  • 白砂糖
    60 克
  • 面粉
    150 克
  • 苹果酒,无糖
    140 克
  • 葵花籽油
    15 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 苹果(任何品种) 一切四,去芯
    400 克
  • 油炸用蔬菜油
    200 克
  • 综合新鲜莓果
    50 克
  • 糖粉
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 人份

Sód 711.6 mg
Białko 50.5 g
Kalorie 14872.3 kJ / 3554.6 kcal
Tłuszcz 250.9 g
Błonnik 15.1 g
Tłuszcz nasycony 33.1 g
Węglowodany 285.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie