Urządzenia i Akcesoria
梨丝巧克力派
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
14 人份
Składniki
-
榛子30 克
-
黄油85 克
-
白砂糖110 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
蛋黄3 颗
-
面粉180 克
-
黑巧克力180 克
-
稀奶油170 克
-
梨 一切四,去芯8 个
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
15.5 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
1371.9 kJ /
327.9 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋果蔬造型器 基础入门2
15 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
血橙配金巴利布丁
Brak ocen
橙汁糖浆梨
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen