闽北肉饼

闽北肉饼

4.0 3 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 个

Składniki

  • 约½茶匙
    2 克
  • 中筋面粉
    250 克
  • 140 克
  • 干酵母粉 约½茶匙
    3 克
  • 猪肉肉糜 见要诀
    200 克
  • 切末
    50 克
  • 生抽
    10 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 五香粉 约¼茶匙
    1 克
  • ¼茶匙
    1 克
  • 刷水用
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 207 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 779.5 kJ / 186.3 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 25.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...