Urządzenia i Akcesoria
闽北肉饼
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 个
Składniki
-
盐 约½茶匙2 克
-
中筋面粉250 克
-
水140 克
-
干酵母粉 约½茶匙3 克
-
猪肉肉糜 见要诀200 克
-
葱 切末50 克
-
生抽10 克
-
白砂糖5 克
-
五香粉 约¼茶匙1 克
-
盐 ¼茶匙1 克
-
水 刷水用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
207 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
779.5 kJ /
186.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
街头滋味
5 Przepisów
Chiny
Chiny