烤苕皮
TM6 TM5

烤苕皮

(Brak ocen)

Składniki

  • 200 克 红薯淀粉
  • 400 克 水
  • 适量 油 ,涂抹用
  • 4 瓣 蒜头
  • 15 克 油
  • 200 克 猪肉肉糜
  • 2 克 孜然粉 ,约½茶匙
  • 10 克 生抽
  • 1 克 盐 ,约¼茶匙
  • 50 克 油辣子
  • 适量 葱 ,根据个人口味添加
  • 适量 泡萝卜 ,根据个人口味添加

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
686.6 kJ / 164.1 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
8.5 g
Tłuszcz
11.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
1.3 g
Sód
169.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy