烤苕皮

烤苕皮

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 红薯淀粉
    200 克
  • 400 克
  • 涂抹用
    适量
  • 蒜头
    4 瓣
  • 15 克
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • 孜然粉 约½茶匙
    2 克
  • 生抽
    10 克
  • 约¼茶匙
    1 克
  • 油辣子
    50 克
  • 根据个人口味添加
    适量
  • 泡萝卜 根据个人口味添加
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 169.2 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 686.6 kJ / 164.1 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...