Urządzenia i Akcesoria
烤苕皮
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
红薯淀粉200 克
-
水400 克
-
油 涂抹用适量
-
蒜头4 瓣
-
油15 克
-
猪肉肉糜200 克
-
孜然粉 约½茶匙2 克
-
生抽10 克
-
盐 约¼茶匙1 克
-
油辣子50 克
-
葱 根据个人口味添加适量
-
泡萝卜 根据个人口味添加适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
169.2 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
686.6 kJ /
164.1 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
街头滋味
5 Przepisów
Chiny
Chiny