Urządzenia i Akcesoria
春季五福
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
姜 切丝5 克
-
咸肉 切丁100 克
-
蘑菇 切块120 克
-
百叶结80 克
-
春笋 滚刀块200 克
-
蚕豆150 克
-
盐 约½茶匙,根据个人口味增减2 克
-
白砂糖 约½茶匙2 克
-
水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1058.6 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
1524.9 kJ /
364.5 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny