炸土豆丝佐蒜蓉酱
TM6

炸土豆丝佐蒜蓉酱

(Brak ocen)

Składniki

  • 800 克 土豆 ,去皮,切成能放入进料口的宽度
  • 适量 水 ,浸泡用
  • 1 茶匙 香蒜粉
  • 1 茶匙 干燥欧芹
  • ½ 茶匙 烟熏红辣椒粉
  • ½ 茶匙 盐 ,加上 1 捏
  • 适量 油 ,油炸用
  • 2 瓣 蒜头
  • 5 克 欧芹叶
  • 150 克 酸奶
  • 20 克 美乃滋
  • 20 克 番茄酱

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
625 kJ / 149.4 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
26.3 g
Tłuszcz
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
3.1 g
Sód
265.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy