炸土豆丝佐蒜蓉酱

炸土豆丝佐蒜蓉酱

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 人份

Składniki

  • 土豆 去皮,切成能放入进料口的宽度
    800 克
  • 浸泡用
    适量
  • 香蒜粉
    1 茶匙
  • 干燥欧芹
    1 茶匙
  • 烟熏红辣椒粉
    ½ 茶匙
  • ,加上 1 捏
    ½ 茶匙
  • 油炸用
    适量
  • 蒜头
    2 瓣
  • 欧芹叶
    5 克
  • 酸奶
    150 克
  • 美乃滋
    20 克
  • 番茄酱
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 265.2 mg
Białko 3.8 g
Kalorie 625 kJ / 149.4 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 26.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...