Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g corcodușe
- 30 g zahăr candel, brun
- 15 g oțet din cidru de mere
- 50 g apă
- 2 păstăi de cardamom
- 1 anason stelat
- 1 bucată ghimbir proaspăt (aprox. 10 g), tăiat în cubulețe
- ½ linguriță sare
- ½ linguriță piper măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 965 kJ / 231 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dulceață de ardei iuți
35 Min
Piure de cartofi cu lapte bătut
35 Min
Supă de mazăre
30 Min
Mămăligă tradițională
1j
Tartar de ton cu cremă de avocado
20 Min
Samke harra (Pește libanez cu tahini)
Brak ocen
Ouă de Paște vopsite în roșu-maroniu
55 min
Salată de ouă în cuib crocant de Paște
Brak ocen
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Brak ocen
Gem de prune
50 Min
Suc verde, cu măr și varză kale
5 min
Penne cu ton
30 Min