Budincuțe de portocale, gătite la aburi

Budincuțe de portocale, gătite la aburi

3.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 porții

Składniki

Compoziție
  • unt nesărat pentru uns
  • portocală doar coaja, fără partea albă
    1
  • zahăr brut de trestie
    150 g
  • ouă
    3
  • făină cu agent de creștere
    200 g
  • sare
    1 priză
  • lapte bătut
    150 g
  • pastă de vanilie
    1 linguriță
  • cimbru proaspăt doar frunzele (opțional)
    3 fire
  • apă
    1000 g
Sos de portocale
  • zeamă de portocală
    250 g
  • marmeladă de portocale
    80 g
  • zahăr extrafin
    20 g
  • portocale descojite și segmentate
    2
  • unt nesărat
    40 g
  • lichior de portocale, de orice tip (opțional)
    20 g
  • frișcă bătută pentru servit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 243.6 mg
Białko 7.6 g
Kalorie 1895.1 kJ / 451.2 kcal
Tłuszcz 22.1 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Węglowodany 55.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...