Chifteluțe vietnameze cu sos de chilli

Chifteluțe vietnameze cu sos de chilli

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
24 bucăți

Składniki

  • pulpe de pui dezosate, fără piele feliate (3 cm) (vezi recomandare)
    400 g
  • ghimbir proaspăt descojit, tăiat rondele (2 mm)
    10 g
  • cepe verzi (aprox. 35 g), tăiate bucăți (2 cm)
    4
  • căței de usturoi
    2
  • coriandru proaspăt 4 fire tăiate bucăți, 2 fire, doar frunzele tocate grosier, plus frunze pentru ornat
    6 fire
  • lemon grass, verde tăiat în bucăți (1 cm)
    2 tije
  • ou mijlociu (53-63 g)
    1
  • sos de soia light
    1 lingură
  • sos de pește plus 2 lingurițe
    1 lingură
  • apă plus 4 linguri apă clocotită
    1000 g
  • zahăr extrafin
    2 linguri
  • fulgi de chilli după gust
    ½ - 1 linguriță
  • limetă doar zeama proaspăt stoarsă
    ½

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bucată

Białko 4 g
Kalorie 120 kJ / 29 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...