Urządzenia i Akcesoria
黑白松露巧克力
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 13 godz. 55 min
32 颗
Składniki
-
白巧克力 小块的120 克
-
牛奶300 克
-
稀奶油,含脂肪量35%300 克
-
细砂糖40 克
-
蛋黄4 颗
-
杏干 ,切成小丁(约0.5厘米)40 克
-
罐头樱桃 ,切成块80 克
-
原味开心果果仁 ,切成块60 克
-
杏干 ,切成小块(5毫米)40 克
-
黑巧克力 小块的600 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 颗
Sód
23.7 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
829.2 kJ /
197.4 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
熊猫专辑
10 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
血橙配金巴利布丁
Brak ocen
橙汁糖浆梨
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen