Urządzenia i Akcesoria
印度阿榜糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
白米 洗净,浸泡至少3小时200 克
-
椰丝60 克
-
熟米饭50 克
-
糖2 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
水230 克
-
小苏打½ 茶匙
-
椰浆30 克
甜椰浆
-
粘米粉1 汤匙
-
糖3 汤匙
-
椰浆200 克
-
盐1 小撮
-
小豆蔻粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
354 mg
Białko
6 g
Kalorie
1910 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
万灯节印式风味
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy