Urządzenia i Akcesoria
Pan blanco
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
12 rebanadas
Składniki
-
590 g de agua
-
5 g de levadura prensada fresca
-
1 pellizco de azúcar
-
550 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
-
10 g de sal
-
30 g de zumo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Sód
326.1 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
702 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan al vapor
2 godz. 25 min
Panecillos artesanos
1 godz. 30 min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 godz.
Pan gallego con masa madre
15 godz. 30 min
Pan de molde
3 godz.
Masa de pan básica
45 min
Falsos churros con chocolate a la taza
1 godz.
Brioche rápido
1 godz. 50 min
Masa de pan básica
1 godz.
Pan de molde
3 godz.
Pan de agua
3 godz.
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min