Urządzenia i Akcesoria
Pan blanco
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
12 rebanadas
Składniki
-
590 g de agua
-
5 g de levadura prensada fresca
-
1 pellizco de azúcar
-
550 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
-
10 g de sal
-
30 g de zumo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Sód
326.1 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
702 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panettone tradicional
8h 30min
Panecillos artesanos
1h 30min
Pan de agua
3h
Masa de pan básica
30min
Bollitos para la cena
1h 40min
Masa básica de pizza
1h
Mezcla para pan integral
10min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Masa de pan básica
1h
Cuernos de brioche
2h 30min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h