Gluten Free Chocolate Chip Cookies
TM6 TM5

Gluten Free Chocolate Chip Cookies

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 85 g white rice flour
  • 200 g gluten-free rolled oats
  • 60 g tapioca starch
  • ½ tsp xanthan gum
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp salt
  • 170 g unsalted butter, diced
  • 185 g golden brown sugar
    lub 185 g dark brown sugar
  • 115 g sugar
  • 45 g plain Greek yoghurt
  • 2 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp vanilla extract, natural
  • 285 g dark chocolate chips, gluten free

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
571.6 kJ / 136.6 kcal
Białko
1.6 g
Węglowodany
17.2 g
Tłuszcz
7.1 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Błonnik
1.4 g
Sód
99.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy