Sous-vide Stroberi dengan Mousse Cokelat Putih

Sous-vide Stroberi dengan Mousse Cokelat Putih

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porsi

Składniki

Mousse cokelat putih
  • mentega asin
    20 g
  • biskuit stik cokelat
    70 g
  • gula cokelat
    40 g
  • whipping cream
    200 g
  • cokelat putih potong kecil-kecil
    100 g
  • keju krim (cream cheese) suhu ruang
    250 g
  • pasta vanila
    1 sdt
Stroberi sous-vide
  • stroberi dipangkas dan dipotong menjadi dua bagian
    400 g
  • jus jeruk
    2 sdm
  • sirop mapel
    1 sdm
  • basil segar keluar (opsional)
    8
  • air untuk merendam kantong seluruhnya (tidak lebih tinggi dari batas maksimum 2,2 L)
  • sari lemon (dari ½ lemon) atau 1 sdt bubuk asam askorbat
    30 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 272.1 mg
Białko 5.6 g
Kalorie 1982.4 kJ / 473.8 kcal
Tłuszcz 36.8 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 21.2 g
Węglowodany 32.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie