Urządzenia i Akcesoria
梅子冻配面包干和香草奶油
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 人份
Składniki
-
李子 ,新鲜或冷冻750 克
-
白砂糖30 克
-
自制香草糖 (见要诀)½ 茶匙
-
水 (如果使用新鲜李子)20 克
-
牛奶600 克
-
玉米淀粉25 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
香草豆荚1 支
-
糖60 克
-
稀奶油(含脂量30-40%)250 克
-
90 克 饼干面包干90 克
-
杏仁碎片20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 人份
Sód
1697.3 mg
Białko
68.4 g
Kalorie
12087.9 kJ /
2889.1 kcal
Tłuszcz
140.7 g
Błonnik
23.2 g
Tłuszcz nasycony
67.5 g
Węglowodany
353.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感30分钟
5 Przepisów
Chiny
Chiny