梅子冻配面包干和香草奶油

梅子冻配面包干和香草奶油

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 人份

Składniki

  • 李子 ,新鲜或冷冻
    750 克
  • 白砂糖
    30 克
  • 自制香草糖 (见要诀)
    ½ 茶匙
  • (如果使用新鲜李子)
    20 克
  • 牛奶
    600 克
  • 玉米淀粉
    25 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 香草豆荚
    1 支
  • 60 克
  • 稀奶油(含脂量30-40%)
    250 克
  • 面包干
    90 克
    90 克 饼干
  • 杏仁碎片
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 人份

Sód 1697.3 mg
Białko 68.4 g
Kalorie 12087.9 kJ / 2889.1 kcal
Tłuszcz 140.7 g
Błonnik 23.2 g
Tłuszcz nasycony 67.5 g
Węglowodany 353.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...