Urządzenia i Akcesoria
香脆炸菜饼
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
25 块
Składniki
-
包菜 去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块200 克
-
红萝卜 去皮150 克
-
面粉130 克
-
粘米粉50 克
-
芫荽粉½ 汤匙
-
香菇调味粉1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
发粉½ 茶匙
-
水300 克
-
食油 煎炸用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
107 mg
Białko
1 g
Kalorie
202 kJ /
48 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7 g