Súkkulaði- og appelsínukaka (glútenfrí)

Súkkulaði- og appelsínukaka (glútenfrí)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 sneiðar

Składniki

Kaka
  • dökkt súkkulaði í litlum bitum
    45 g
  • appelsína bara börkurinn
    1
  • döðlur, steinlausar
    180 g
  • bananar þroskaðir (u.þ.b. 200 g), í bitum
    2
  • stór egg
    3
  • ólífuolía auk aukalega fyrir smurningu
    100 g
  • sojamjólk
    150 g
    150 g rice milk
  • glútenfrítt hveiti
    180 g
  • lyftiduft (glútenfrítt)
    2 tsk
  • matarsódi
    1 tsk
Krem
  • dökkt súkkulaði glútenfrítt, í litlum bitum
    200 g
  • sunflower margarine
    100 g
  • flórsykur
    150 g
  • sojamjólk
    4 msk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sneið

Białko 5.9 g
Kalorie 2121 kJ / 507 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 59.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie